7 Haziran 2010 Pazartesi

Asosyalliğin tavan yaptığı anlar

Tatillerin ilk haftası ya da zaten bir haftalık bir tatiliniz varsa ilk 2 günü...Hadi biz şuna tatilin ilk zamanları diyelim geçen sürenin somut hesabını siz yapıverin. İşte bu günler asosyalliğin tavan yaptığı günlerdir. Aa yok canım bende tam tersi diyebilirsiniz siz bilirsiniz. Size iyi eğlenceler bol sosyallikler dilerim o zaman.
Gelgelelim benim için neden böyle olduğuna.

1) Bizim okulun diğer hiçbir okulla uyuşmayan bir akademik takviminin olması ve diğer okullarda okuyan arkadaşlarımın şu anda finallerle cebelleşmesi
2) Aynı okulda olduğum arkadaşlarımın çoğunun memlekete gitmesi ve benim İstanbul'da kalmam.
3) Final zamanı boyunca oturup çizip yapmaya, odaya kapanmaya alışan bünyenin tatil moduna girememesi odanın dışına çıkınca kendini güvensiz hissetmesi.
4) Okul zamanı facebooktan olsun mail bültenlerinden olsun bir dolu yerden gelen etkinlik duyurularının ben tatildeyken yok olması.
5) Sadece şu dönemlik denk gelse de havanın böylesine yağmurlu olması...

Bu ve bunun gibi sayabileceğim bir dolu sebepten ötürü asosyalliğimin uçlarındayım. Telefonumu sarja koyma zahmetine girmediğimden bir gündür kapalı hani olur da birisi ararsa diye...
Dşarı çıkmak istemiyorum, bırakın dışarıya çıkmayı evin içinde bile dolaşmıyorum. Bunu henüz tatil olduğunu idrak edememiş olmama veriyorum. Ayrıca bu havada niye evdeyim ben millet geziyordur gibi düşünceleri de aklımdan kovduğu için yağmura teşekkür ediyorum.
İnternetimle, kitaplarımla ve filmlerimle mutluyum ben.
'Kendimi bir an önce dışarı atmam gerek' sınırına geldiğim an beni burda göremeyebilirsiniz. Asosyalliğimin değerini bilin. Ya da durun durun ben hep burdayım.

1 yorum:

  1. allahım 2 hazirandan beri tam olarak bu şekildeyim ne zaman atlatıcam acaba?!

    YanıtlaSil